Publiceer nu je evenement in de vernieuwde Livios-agenda

07 april 2016

Waar vind ik als (ver)bouwer dit weekend een opendeurdag in mijn buurt? Waar kan ik inspiratie gaan opdoen? Of wie schotelt me een interessante workshop of infosessie voor? Vanaf nu in een handig overzicht via de Livios-agenda. En ook jij als adverteerder kan hier voordeel uit halen.


  

Al jaren promoten we interessante infosessies en events voor de particuliere (ver)bouwer. Maar vanaf nu spreken we niet meer over 'infosessies en events', wel over 'Agenda'. Samen met de naamsverandering van deze dienst, hebben we ook de functionaliteit verbeterd en het publiceren van activiteiten vereenvoudigd.

Hoe ingeven?

Elke partner krijgt toegang tot deze service via de servicepagina. Deze dienst is inbegrepen in het partnership en geeft je als partner de kans om een onbeperkt aantal activiteiten in te geven. Zolang ze relevant blijven voor de (ver)bouwer uiteraard. Omschrijf je activiteit duidelijk, zo haal je er het meeste resultaat uit.

Kies je soort activiteit en je regio

Je kan vanaf nu duidelijk aangeven om welk soort activiteit het gaat. Bijvoorbeeld een opendeurdag, openhuizendag, infosessie (al dan niet online), workshop of speciale actie. Voor de locatie heb je nu ook extra mogelijkheden. Je geeft het adres op waar de activiteit plaatsvindt. Meerdere vestigingen of een opendeurdag bij je hele dealernetwerk? Geen probleem: je selecteert zelf welke provincies in aanmerking komen.

Dit maakt het voor de (ver)bouwer makkelijker om zorgvuldig uit te dokteren welke sessies hij waar en wanneer uitkiest. 

Waar vind je de agenda op Livios?

De activiteiten uit de agenda vind je op verschillende plaatsen binnen de website en in de wekelijkse nieuwsbrieven van Livios terug:

  • In de nieuwsbrief op dinsdag (de 3 meest recente activiteiten worden meegenomen).
  • In het menu 'Extra' > 'Interactie en inspiratie' > 'Agenda'
  • In je eigen microsite
  • Op de homepage
  • In de rubrieken, onder de titel 'populair'

Neem zeker een kijkje in de vernieuwde 'Agenda' en voeg meteen je eigen activiteiten toe via je servicepagina.

Ga naar het nieuwsoverzicht