Ook dit is Livios: infosessies en beursdossier bouw&reno

04 december 2015

Livios.be is gekend als het grootste bouwplatform in het wereldwijde web. Maar wist je ook dat Livios informatie deelt met (ver)bouwers via specifieke infosessies op beurzen? En dat je als standhouder op een beurs ons online beursdossier kan gebruiken om jouw informatie tot bij de eindklant te krijgen?


  

Ondertussen vinden meer dan 20.000 (ver)bouwers per dag alle bouwinfo die ze nodig hebben terug op onze website. Toch kiest Livios ook voor een bijzondere aanpak op de meeste bouwbeurzen. Al enkele jaren organiseren we er telkens één of meerdere infosessies. En die aanpak willen we met onze partner BNP Paribas Fortis in 2016 nog versterken.

Gratis infosessies, gratis toegang

Zowel op zaterdag 9 als op zaterdag 16 januari staat de bouw- en renovatiebeurs bouw&reno in Antwerpen volledig in het teken van Livios. Naast gratis toegang voor Liviosbezoekers, proberen we met twee stevige infosessies vooral twijfels die voorafgaan aan een (ver)bouwproject wegnemen.

  • 10u30: Betaalbaar (ver)bouwen, een utopie? De sleutel tot succes van jouw (ver)bouwproject? Een goed zicht op het financiële plaatje met onder meer een toelichting van de woonbonus, premies, evolutie van de vastgoedprijzen ...
  • 11u30: Mijn eerste woonkrediet. Kopen of bouwen doe je met een woonkrediet. Maar wat houdt dat juist in? We bespreken onder andere de verschillende formules van een woonkrediet, de kosten, hoeveel je kan lenen …

Onze infosessies bleken in het verleden steeds een succes. Recent vulden we nog een grote zaal met 120 stoelen op bis in Gent.

Jouw beursactie in ons dossier?

Vanaf 17 december pakken we uit met een stevig bouw&reno-dossier. Daarin brengen we een overzicht met producten die (ver)bouwers absoluut niet mogen missen in Antwerpen. Inzendingen die ons bereikten voor 1 december maakten kans om te verschijnen in de rubriek “Te beleven op bouw&reno” in de beurscatalogus. Ook hier is Livios hofleverancier voor de content.

De deadline voor de beurscatalogus is helaas verlopen, maar is je bedrijf aanwezig op de beurs in Antwerpen en wil je gratis aanwezigheid in ons digitaal beursdossier? Stuur dan zeker nog je persdossier zo snel mogelijk naar redactie@livios.be.

Ga naar het nieuwsoverzicht