Livios-beursdossiers: maximaal bereik bij de juiste doelgroep

14 augustus 2015

Livios heeft maandelijks meer dan 400.000 bezoekers en is daarmee een gewaardeerde partner voor beursorganisaties in het hele land. Zowel online als offline. Ter plaatse trekken onze Livios-dagen en gratis infosessies heel wat bezoekers. Maar ook de online beursdossiers worden gretig gelezen. En daar halen onze professionele partners voordeel uit!

Innovaties in de kijker


  

De Livios-beursdossiers bundelen alles wat (ver)bouwers moeten weten over de grootste bouwbeurzen en regionale initiatieven in België. Van praktische info, over het beursprogramma, tot een ruim overzicht van nieuwe producten en acties. Kortom,  de ideale omgeving om jouw innovaties in de kijker te zetten bij (ver)bouwers.

Gratis opname in nieuwsbrief

Ook onze wekelijkse nieuwsbrief, met +/-120.000 abonnees, leent zich perfect om beurzen aan te kondigen bij toekomstige (ver)bouwers. Rond Batibouw en bis werken we zelfs een volledige special uit. Met extra aandacht voor onze partners.

Doorplaatsing naar andere media

We leveren al jaren productnieuws aan voor de beurscatalogi van bouw&reno en bis. Een niet te onderschatten service: elke bezoeker krijgt deze catalogus bij binnenkomst in handen. Bovendien verzorgen we ook de beursbijlagen van de kranten van het Mediahuis!

Kleine moeite, maximaal voordeel

Sta je binnenkort op de bis-beurs in Gent? Mail zo snel mogelijk je persdossier naar redactie@livios.be en wij doen de rest!

En voor partners: gebruik zeker je partnerberichten om speciale acties aan te kondigen of je aanwezigheid op een beurs stevig in de kijker te zetten.

Ga naar het nieuwsoverzicht