Vanaf nu verschijnt de Livios nieuwsbrief twee keer per week

14 augustus 2015

Jarenlang kregen meer dan 120.000 abonnees onze wekelijkse nieuwsbrief over één of meerdere bouwthema’s in hun mailbox. Tot nu. Vanaf deze week versturen we twee nieuwsbrieven per week. Maak kennis met “Livios Nieuws” op dinsdag en “Livios special” op donderdag.

Waarom twee nieuwsbrieven?


  

Als toonaangevende bouwsite brengen we onze lezers week na week een nieuwsbrief met steengoede inhoud: redactionele artikels, producten in de kijker, informatie van onze partners en veel meer. Zoveel zelfs dat we perfect twee nieuwsbrieven kunnen vullen.

Beide nieuwsbrieven worden overzichtelijker en luchtiger zonder in te boeten aan kwaliteit. Integendeel. Twee nieuwsbrieven betekent ook twee contactmomenten met onze lezers, meer inkomende sessies op onze website én meer potentieel lezerspubliek voor onze partners. Een win-win voor ons allemaal!

Wat vind je terug in onze nieuwsbrieven?

Livios Nieuws op dinsdag

 • Actueel bouwnieuws en uitsmijters (niet vooraf bepaald)
 • Inspiratiewoningen van bouwbedrijven en architecten
 • Activiteitenkalender met interessante infosessies, opendeurdagen, opleidingen, actiedagen
 • Partnerberichten die niet gerelateerd zijn aan het thema van de week

Livios Special op donderdag

 • Artikels afgestemd op het thema van de week (overzicht te vinden in deze lijst)
 • Producten in de kijker
 • Partnerberichten over het thema van de Special
 • Handige tools en modelcontracten

Wat verandert er voor jou?

In feite niets. Partnerberichten worden opgenomen in één van beide nieuwsbrieven. In welke? Dat beslist onze redactie. Zij controleren de boodschap van het bericht en beslissen in welke nieuwsbrief het thuis hoort. Sluit het aan bij de special? Dan verschijnt het in de nieuwsbrief op donderdag. Is het eerder algemene communicatie, een speciale actie of een campagne? Dan brengen we het dinsdag. Een meerwaarde voor onze lezer en voor jouw communicatie.

Enkele FAQ’s

 • Wanneer moet ik een partnerbericht ingeven?
  Nog steeds voor vrijdagmiddag 12u. Ook de berichten die bedoeld zijn voor de special op donderdag.
 • Moet ik mijn bericht koppelen aan het thema van de special en verschijnt het dan automatisch in de special nieuwsbrief?
  Het moet niet, maar mag natuurlijk altijd. Je koppelt je bericht best aan één of meerdere rubrieken die relevant zijn voor de inhoud van je bericht. De redactie leest je bericht na en beslist of het geschikt is voor de special of voor de algemene nieuwsbrief.
 • Mag ik een bericht ingeven voor de Livios Special en eentje voor Livios Nieuws?
  Dat mag. Op voorwaarde dat je bericht voor de special ook aansluit bij het thema. Er kunnen nooit twee berichten van dezelfde partner worden opgenomen in één nieuwsbrief.
Ga naar het nieuwsoverzicht