Partnership

Bereik particuliere (ver)bouwers met een partnership op Livios.be. We bieden jou een totaalpakket aan mogelijkheden om je merk te promoten in een kwalitatieve omgeving.

Branding

Warme leads, adressen

Trafiek naar eigen website

Promotie eigen campagnes en acties


Word nu partner


Diensten partnership


Button

Je logo bij relevante redactionele inhoud.
Gegarandeerd visibiliteit bij het juiste doelpubliek.

 Bekijk een voorbeeld


Bedrijfspagina

De bedrijfspagina biedt je de mogelijkheid om je bedrijf uitgebreid voor te stellen. Bouwers en verbouwers kunnen je meteen contacteren of doorklikken naar je website.

 Bekijk een voorbeeld


Folderservice

Bezoekers kunnen je folder(s) gratis aanvragen. Wij verzorgen verzending en administratie. Je krijgt toegang tot een database vol warme leads.

 Bekijk een voorbeeld


Nieuwsbericht

Publiceer je nieuwe producten, diensten of interessante bedrijfsinfo via een nieuwsbericht in de nieuwsbrief en op de website.

 Bekijk een voorbeeld


Doorklikbare foto

Lever ons rechtenvrije sfeerbeelden die we opnemen in onze fotodatabank. Onze redacteurs selecteren hieruit om hun artikels te illustreren. Elk gebruikt beeld krijgt een bronvermelding en is doorklikbaar naar je website.

 Bekijk een voorbeeld


Servicepagina

Volg je aanwezigheid op Livios via je servicepagina. Controleer je producten, raadpleeg je statistieken, download adressen van de folderservice en publiceer nieuwsberichten en infosessies.

Extra's inbegrepen in partnership


Redactionele aandacht

In onze beursdossiers nemen we graag je nieuwigheden op. Zo weet de (ver)bouwer dat een bezoekje aan jullie stand zeker de moeite waard is. Bezorg onze redactie ook je persberichten en wie weet verschijnt jouw product in de wekelijkse nieuwsbrief.Agenda

Lok meer bezoekers naar je activiteiten. Publiceer ze gratis via je servicepagina. Gegarandeerde zichtbaarheid op de homepagina en in de wekelijkse nieuwsbrief.

 Bekijk een voorbeeld


Panellid van "Vraag en Antwoord"

Deel je kennis met onze lezers in de “Vraag- en antwoordrubriek”. Als panellid heb je een eigen voorstellingspagina met een overzicht van al jouw antwoorden.

 Bekijk een voorbeeld


Organisatie van een wedstrijd

Laat onze bezoeker kennis maken met je producten of diensten via een wedstrijd. Een weekwedstrijd op Livios.be haalt gemiddeld 1000 deelnemers. Bekijk opties